Hesabını kalıcı olarak sil
Bu sayfa Support AI™ (iOS, Android ve web) hesabını ve ilişkili verilerini silmek içindir. İşlem geri alınamaz.
Neler silinir
- Hesabın ve profil bilgilerin (ad, e-posta, profil fotoğrafı)
- Sohbet geçmişin, hafızan (USER.md) ve kütüphanendeki görsel, video ve belgeler
- Kredi kullanım kayıtları ve uygulama tercihlerin
Yasal yükümlülükler gereği tutulması zorunlu ödeme kayıtları (mağaza faturaları) Apple ve Google tarafında kalır. Aktif aboneliğin varsa önce App Store veya Google Play'den iptal et; hesap silmek aboneliği otomatik iptal etmez.
Silme talebi
Google veya Apple ile giriş yaptıysan ya da şifreni bilmiyorsan, talebini kayıtlı e-postandan abdulsamed1095@gmail.com adresine gönder.